Culemborg Cup 2019

Contact

Informatie over het toernooi

Via deze pagina kunt u ons laten weten of u behoefte heeft aan meer informatie over het Internationaal A1 Toernooi. Dit kunt u aangeven via deze link contact

Toegangsprijzen tot het toernooi

Leden gratis entree

Toegangsprijs per dag 3,00

Kinderkaartje (4 t/m 11 jaar) 1,50

Programmaboekje 1,00


Adres:

Pinksterbloem 91

4102 KD Culemborg

Telefoonnummer 0345-515803

Plattegrond

Kaartje2 (59K)

Routebeschrijving


Komende vanaf de A2: Afslaan bij afrit 13 en dan de N320 nemen. Alsmaar rechtdoor rijden, spoorwegviaduct onderdoor en dan bij het eerst volgende kruispunt linksaf. Vervolgens bij het volgende kruispunt rechtsaf. U bevindt zich dan in de Van Limburg Stirumstraat. Deze straat helemaal uitrijden tot kruising Parklaan. Hier rechtsaf slaan. Men ziet verwijsborden 'Parkeren Vriendenschaar'. Rij naar een van de beschikbare parkeerplaatsen. Men is dan vlak bij de hoofdingang van Vriendenschaar. Is deze gesloten dan loopt men even door naar een volgend hek aan de andere zijde van het clubhuis.

Komende uit de richting Geldermalsen: Alsmaar rechtdoor rijden over de provinciale weg tot het kruispunt die de N320 kruist. Ga rechtdoor op het kruispunt en bij het volgende kruispunt rechtsaf. U bevindt zich dan in de Van Limburg Stirumstraat. Zie verder routebeschrijving A2.

Sportcomplex C.V.V. Vriendenschaar

© 2011 A1 Commissie C.V.V. Vriendenschaar